Polysaccharides from non-alcoholic beers: Importance of molar mass characterization by FFF-MALS
Wyatt Polymer Analytics User Meeting, DE-Dernbach
2023
Inline determination of yeast inoculum's vitality by spectroscopy
14th European Congress of Chemical Engineering and 7th European Congress of Applied Biotechnology, DE-Berlin
2023
On the use of surface acoustic waves in a non-invasive manner to monitor cleaning-in-place processes
14th European Congress of Chemical Engineering and 7th European Congress of Applied Biotechnology, DE-Berlin
2023
Vom Bier zum Brot – der Einfluss von enzymaktivem Weizenmalz in der Brotherstellung
WIG Frühjahrstagung, DE-Freising
2023
Bakterien aus dem Bienenstock – Neue Wege in der Fruchtsaftfermentation
55. Technologisches Seminar, DE-Freising
2023
Glycoengineering of Gluten Protein Intensifies the Unfolded Protein Response in Komagataella phaffii
International Congress on Yeast Molecular Biology and Genetics (ICYGMB31), IT-Florenz
2023
Dough adhesion phenomena – interactions between dough and contact surface
20th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, BE-Leuven
2023
Kurzvortrag: Teigadhäsionsphänomene unter der Lupe - Betrachtung möglicher Interaktionen zwischen Teig und Kontaktfläche
WIG Frühjahrstagung, DE-Freising
2023
Nichtinvasive Reinigungskontrolle von Rohrleitungen mit Ultraschall
WIG Automatisierungstagung, DE-Freising
2023
Nachhaltige Stabilisierungsmittel im Kieselgelzeitalter? – Lignin als alternativer technischer Hilfsstoff
55. Technologisches Seminar, DE-Freising
2023