Polysaccharides from non-alcoholic beers: Importance of molar mass characterization by FFF-MALS
Wyatt Polymer Analytics User Meeting
2023
Inline determination of yeast inoculum's vitality by spectroscopy
14th European Congress of Chemical Engineering and 7th European Congress of Applied Biotechnology 2023
2023
On the use of surface acoustic waves in a non-invasive manner to monitor cleaning-in-place processes
14th European Congress of Chemical Engineering and 7th European Congress of Applied Biotechnology 2023
2023
Vom Bier zum Brot – der Einfluss von enzymaktivem Weizenmalz in der Brotherstellung
WIG Frühjahrstagung 2023
2023
Bakterien aus dem Bienenstock – Neue Wege in der Fruchtsaftfermentation
55. Technologisches Seminar
2023
Glycoengineering of Gluten Protein Intensifies the Unfolded Protein Response in Komagataella phaffii
International Congress on Yeast Molecular Biology and Genetics (ICYGMB31)
2023
Dough adhesion phenomena – interactions between dough and contact surface
20th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop
2023
Kurzvortrag: Teigadhäsionsphänomene unter der Lupe - Betrachtung möglicher Interaktionen zwischen Teig und Kontaktfläche
WIG Frühjahrstagung 2023
2023
Nichtinvasive Reinigungskontrolle von Rohrleitungen mit Ultraschall
WIG Automatisierungstagung 2023
2023
Nachhaltige Stabilisierungsmittel im Kieselgelzeitalter? – Lignin als alternativer technischer Hilfsstoff
Technologisches Seminar Weihenstephan 2023
2023