Energieeffizientes Backen mittels innovativer VKB-Technologie: Vom Hartgebäck bis zum Weißbrot
FEI-Jahrestagung "Industrielle Gemeinschaftsforschung als Katalysator des innovativen Mittelstands"
2017
Development and evaluation of the novel baking concept based on a highly radiative volumetric ceramic burner (VCB)
FEI-Jahrestagung "Industrielle Gemeinschaftsforschung als Katalysator des innovativen Mittelstands"
2017
Innovative methods of knowledge-driven methanol feedback control and state estimation for recombinant Pichia pastoris fed-batch cultivation
4th European Conference on Process Analytics and Control Technology (EuroPACT 2017)
2017
Arabinoxylan - ein zu wenig beachtetes zytolytisches Merkmal?
14. Rohstoffseminar
2017
Neue Wege in der Bieranalytik – schnellere Informationen für Qualitätssicherung und Forschung
50. Technologisches Seminar
2017
Die Stickstoffanalytik im Braubereich
Elementar Anwendertreffen 2017
2017
Rapid Barley Variety Identification through Capillary Electrophoresis and Disjoint Principle Component Analysis
4th European Conference on Process Analytics and Control Technology (EuroPACT 2017)
2017
Optimized Yeast Management through Multivariate Statistical Process Control
Himmelfahrtstagung "Models for Developing and Optimising Biotech Production"
2017
Enzyme in Backwaren: Was wir schon wissen und was wir noch wissen müssen
10. Wissenschaftliches Symposium des VGMS
2017
Fouling detection in spray drying towers by means of ultrasound sensing
DECHEMA - 4th European Conference on Process Analytics and Control Technology
2017