Delgado, A., Jovicic, V., Zbogar-Rasic, A., Becker, T., Geier, D., Takacs, R.Energieeffizientes Backen mittels innovativer VKB-Technologie: Vom Hartgebäck bis zum WeißbrotFEI-Jahrestagung "Industrielle Gemeinschaftsforschung als Katalysator des innovativen Mittelstands"2017
Jovicic, V., Zbogar-Rasic A., Takacs, R., Becker, T., Delgado A. Development and evaluation of the novel baking concept based on a highly radiative volumetric ceramic burner (VCB)FEI-Jahrestagung "Industrielle Gemeinschaftsforschung als Katalysator des innovativen Mittelstands"2017
Brunner, V.; Metzenmacher, M.; Birle, S.; Geier, D.; Becker, T.Innovative methods of knowledge-driven methanol feedback control and state estimation for recombinant Pichia pastoris fed-batch cultivation4th European Conference on Process Analytics and Control Technology (EuroPACT 2017)2017
Kupetz, M., Gastl, M., Becker, T.Arabinoxylan - ein zu wenig beachtetes zytolytisches Merkmal?14. Rohstoffseminar2017
Kupetz, M., Gastl, M., Becker, T.Neue Wege in der Bieranalytik – schnellere Informationen für Qualitätssicherung und Forschung50. Technologisches Seminar2017
Kupetz, M., Becker, T.Die Stickstoffanalytik im BraubereichElementar Anwendertreffen 20172017
Whitehead, I., Munoz, A., Birle, S., Geier, D., Becker, T.Rapid Barley Variety Identification through Capillary Electrophoresis and Disjoint Principle Component Analysis4th European Conference on Process Analytics and Control Technology (EuroPACT 2017)2017
Whitehead, I., Birle, S., Geier, D.U., Becker, T.Optimized Yeast Management through Multivariate Statistical Process ControlHimmelfahrtstagung "Models for Developing and Optimising Biotech Production"2017
Jekle, M., Jakobi, S., Becker, T.Enzyme in Backwaren: Was wir schon wissen und was wir noch wissen müssen10. Wissenschaftliches Symposium des VGMS 2017
Úbeda, M.A., Whitehead, I., Geier, D.U., Becker, T.,Fouling detection in spray drying towers by means of ultrasound sensingDECHEMA - 4th European Conference on Process Analytics and Control Technology2017