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Kern, M., Tippmann, J., Becker, T.
Mashing with direct steam heating and without mechanical agitation
34th European Brewery Convention Congress
2013

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Kern, M, Tippmann, J., Becker, T.
Einsatz von Direktdampf und Inertgas zum Erhitzen und Durchmischen von Maische
46. Technologisches Seminar Weihenstephan 2013
2013

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Kupetz, M., Zarnkow, M., Becker, T.
Kritische Betrachtung der Filtrationstests im Labormaßstab- Auswertungsmöglichkeiten und Ergebnisse
46. Technologisches Seminar Weihenstephan 2013
2013

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Kupetz, M., Zarnkow, M., Becker, T.
Validity of the Laboratory Filtration as a Prediction of the Filterability of Beer
34th European Brewery Convention Congress
2013

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Kerpes,R., Zarnkow, M., Becker, T.
Evaluation of different brewing techniques to decrease gluten content as a basis for gluten-free beers
3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Vienna, Austria
2013

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Föste, M., Elgeti, D., Jekle, M., Becker, T.
Impact of fermented quinoa fractions on dough and baking performance in gluten-free bread
3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages
2013

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Hoche, S., Hussein, M.A., Becker, T.
Nicht-invasive, online Dichtebestimmung mittels ultraschallbasierender Mehrfach-Reflektions-Methode
11. Dresdner Sensor Symposium
2013

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Jekle, M., Hackenberg, S., Becker, T.
Neue Analysenmethoden – Von der Idee zum Projekt II
VDB Erntegespräch
2013

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Föste, M., Elgeti, D., Jekle, M., Becker, T.
Evaluation of structure weakening effects by quinoa bran in gluten-free bread
AACCI Annual Meeting, Albuquerque
2013

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Roth, M., Zarnkow, M., Jekle, M., Becker, T.
Potential und Hintergründe zum Einsatz von Weizenschlempe in Backwaren
64. Tagung für Bäckereitechnologie
2013