Mashing with direct steam heating and without mechanical agitation
34th European Brewery Convention Congress
2013
Einsatz von Direktdampf und Inertgas zum Erhitzen und Durchmischen von Maische
46. Technologisches Seminar Weihenstephan 2013
2013
Kritische Betrachtung der Filtrationstests im Labormaßstab- Auswertungsmöglichkeiten und Ergebnisse
46. Technologisches Seminar Weihenstephan 2013
2013
Validity of the Laboratory Filtration as a Prediction of the Filterability of Beer
34th European Brewery Convention Congress
2013
Evaluation of different brewing techniques to decrease gluten content as a basis for gluten-free beers
3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Vienna, Austria
2013
Impact of fermented quinoa fractions on dough and baking performance in gluten-free bread
3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages
2013
Nicht-invasive, online Dichtebestimmung mittels ultraschallbasierender Mehrfach-Reflektions-Methode
11. Dresdner Sensor Symposium
2013
Neue Analysenmethoden – Von der Idee zum Projekt II
VDB Erntegespräch
2013
Evaluation of structure weakening effects by quinoa bran in gluten-free bread
AACCI Annual Meeting, Albuquerque
2013
Potential und Hintergründe zum Einsatz von Weizenschlempe in Backwaren
64. Tagung für Bäckereitechnologie
2013