Kern, M., Tippmann, J., Becker, T.Mashing with direct steam heating and without mechanical agitation34th European Brewery Convention Congress2013
Kern, M, Tippmann, J., Becker, T.Einsatz von Direktdampf und Inertgas zum Erhitzen und Durchmischen von Maische46. Technologisches Seminar Weihenstephan 20132013
Kupetz, M., Zarnkow, M., Becker, T.Kritische Betrachtung der Filtrationstests im Labormaßstab- Auswertungsmöglichkeiten und Ergebnisse46. Technologisches Seminar Weihenstephan 20132013
Kupetz, M., Zarnkow, M., Becker, T.Validity of the Laboratory Filtration as a Prediction of the Filterability of Beer34th European Brewery Convention Congress2013
Kerpes,R., Zarnkow, M., Becker, T.Evaluation of different brewing techniques to decrease gluten content as a basis for gluten-free beers3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Vienna, Austria2013
Föste, M., Elgeti, D., Jekle, M., Becker, T.Impact of fermented quinoa fractions on dough and baking performance in gluten-free bread3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages2013
Hoche, S., Hussein, M.A., Becker, T.Nicht-invasive, online Dichtebestimmung mittels ultraschallbasierender Mehrfach-Reflektions-Methode11. Dresdner Sensor Symposium2013
Jekle, M., Hackenberg, S., Becker, T.Neue Analysenmethoden – Von der Idee zum Projekt IIVDB Erntegespräch2013
Föste, M., Elgeti, D., Jekle, M., Becker, T.Evaluation of structure weakening effects by quinoa bran in gluten-free breadAACCI Annual Meeting, Albuquerque2013
Roth, M., Zarnkow, M., Jekle, M., Becker, T.Potential und Hintergründe zum Einsatz von Weizenschlempe in Backwaren64. Tagung für Bäckereitechnologie2013