Benutzer: Gast  Login
Sortieren nach:
und:
Mehr ...

Neugrodda, C., Gastl, M., Becker, T.
Influence of hop products and natural foam enhancer on beer foam
ASBC Annual Meeting
2015

Mehr ...

Neugrodda, C., Gastl, M. Becker, T.
Cuánta ciencia contiene una cerveza?
66° Congreso Anual de la Sociedad Agronómica de Chile (SACH) junto al 13° Congreso de la Sociedad Chilena de Fruticultura (SOCHI-FRUT), “Recursos Hídricos - el Desafío de la Agricultura Chilena”
2015

Mehr ...

Úbeda, M. A., Hussein, M. A., Becker. T,
Application of ultrasound techniques and signal processing tools to milk fouling detection.
19th International Conference on Circuits, Systems, Communications and Computers CSCC
2015

Mehr ...

Müller, M., Tippmann, J., Becker, T.
Fehlaromen im Bier – Welche Rolle spielen Mikroorganismen in der Schankanlage?
Expertentreffen Schankanlagen 2015
2015

Mehr ...

Adikaram,K.K.L.B. , Hussein, M.A., Effenberger, M., Becker, T.
Improving the performance of an algorithm by using multiple single dimensional memory structures for index mapping
2nd Ruhuna International Science and Technology Conference
2015

Mehr ...

Verheyen, C., Bernklau, I., Jekle, M., Becker, T.
Gutes Brot noch besser machen
Getreideforschung 2050. Brotforum 2015
2015

Mehr ...

Gastl, M., Becker, T.
Berliner Programm Ernte 2014
12. Rohstoffseminar
2015

Mehr ...

Geißinger, C., Gastl, M., Becker, T., Hofer, K., Hess, M., Hückelhoven, R., Habler, K., Rychlik, M.
Auswirkungen von Fusarienkontaminationen auf Qualitätsmerkmale von Braugetreide
12. Rohstoffseminar
2015

Mehr ...

Rittenauer, M., Gastl, M., Becker, T.
Malz 2.0 – Innovative Einsatzmöglichkeiten
12. Rohstoffseminar
2015

Mehr ...

Steiner, J., Procopio, S., Becker, T.
Biertreber – Reststoff mit Potenzial für eine gesunde Ernährung
48. Technologisches Seminar
2015