Neugrodda, C., Gastl, M., Becker, T.Influence of hop products and natural foam enhancer on beer foamASBC Annual Meeting2015
Neugrodda, C., Gastl, M. Becker, T.Cuánta ciencia contiene una cerveza?66° Congreso Anual de la Sociedad Agronómica de Chile (SACH) junto al 13° Congreso de la Sociedad Chilena de Fruticultura (SOCHI-FRUT), “Recursos Hídricos - el Desafío de la Agricultura Chilena”2015
Úbeda, M. A., Hussein, M. A., Becker. T, Application of ultrasound techniques and signal processing tools to milk fouling detection.19th International Conference on Circuits, Systems, Communications and Computers CSCC 2015
Müller, M., Tippmann, J., Becker, T.Fehlaromen im Bier – Welche Rolle spielen Mikroorganismen in der Schankanlage?Expertentreffen Schankanlagen 20152015
Adikaram,K.K.L.B. , Hussein, M.A., Effenberger, M., Becker, T.Improving the performance of an algorithm by using multiple single dimensional memory structures for index mapping2nd Ruhuna International Science and Technology Conference2015
Verheyen, C., Bernklau, I., Jekle, M., Becker, T.Gutes Brot noch besser machenGetreideforschung 2050. Brotforum 20152015
Gastl, M., Becker, T.Berliner Programm Ernte 201412. Rohstoffseminar2015
Geißinger, C., Gastl, M., Becker, T., Hofer, K., Hess, M., Hückelhoven, R., Habler, K., Rychlik, M.Auswirkungen von Fusarienkontaminationen auf Qualitätsmerkmale von Braugetreide12. Rohstoffseminar2015
Rittenauer, M., Gastl, M., Becker, T.Malz 2.0 – Innovative Einsatzmöglichkeiten12. Rohstoffseminar2015
Steiner, J., Procopio, S., Becker, T.Biertreber – Reststoff mit Potenzial für eine gesunde Ernährung48. Technologisches Seminar2015