Benutzer: Gast  Login
Sortieren nach:
und:
Mehr ...

Song, Xiaoxin;Deng, Qiqi;Camenzind, Moritz;Luca, Simon Vlad;Qin, Weilong;Hu, Yuncai;Minceva, Mirjana;Yu, Kang
High-throughput phenotyping of canopy dynamics of wheat senescence using UAV multispectral imaging
Smart Agricultural Technology
2025
12
101176

Mehr ...

Hör, S., Gastl, M., Becker, T.
Neue Herausforderungen an die Qualitätssicherung - Bedeutung und Interpretation der Verkleisterungstemperatur in Zeiten des Klimawandels
Brauindustrie
Sachon Verlag
2020

Mehr ...

Kupetz, M., Pistel, M., Lehnhardt, F., Becker, T.
Wood-based flavorings in spirits (Part 3): sensory analysis
Brauwelt International
2023

Mehr ...

Sanktjohanser, A.
Untersuchungen zum Einfluss des Nährmediums auf die Vitalität von Hefekulturen
Bachelorarbeit
2025

Mehr ...

Wölflik, R.
Methodenoptimierung zur Bestimmung der Affinität zwischen vernetzten Ligninen und Rinderserumalbumin (BSA)
Bachelorarbeit
2025

Mehr ...

Kupetz, M., Pistel, M., Lehnhardt, F., Becker, T.
Wood-based flavorings in spirits (Part 2): the analyses
Brauwelt International
2022

Mehr ...

Kupetz, M., Pistel, M.; Lehnhardt, F., Becker, T.
Woodbased flavorings in spirits (Part 1): the basics
Brauwelt International
2022

Mehr ...

Wallach, Daniel;Asseng, Senthold;Ruane, Alex C.
Uncertainty of Climate Change Impacts on Crop Production
Uncertainty in Climate Change Research
Springer Nature Switzerland
2025

Mehr ...

Morsch, P., Arnold, A., Schulze, H., Werner, R., Anlauf, H., Geier, D., Becker, T. Nirschl, H.
In-situ cleaning process of chamber filter presses with sensor-controlled and demand-oriented automation
Separation and Purification Technology
2021

Mehr ...

Krebs, G., Gastl, M., Becker, T.
Chemometric modeling of palate fullness in lager beers
Food Chemistry
2021