User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Kern, M., Tippmann, J., Becker, T.
Mashing with direct steam heating and without mechanical agitation
34th European Brewery Convention Congress
2013

More ...

Kern, M, Tippmann, J., Becker, T.
Einsatz von Direktdampf und Inertgas zum Erhitzen und Durchmischen von Maische
46. Technologisches Seminar Weihenstephan 2013
2013

More ...

Kupetz, M., Zarnkow, M., Becker, T.
Kritische Betrachtung der Filtrationstests im Labormaßstab- Auswertungsmöglichkeiten und Ergebnisse
46. Technologisches Seminar Weihenstephan 2013
2013

More ...

Kupetz, M., Zarnkow, M., Becker, T.
Validity of the Laboratory Filtration as a Prediction of the Filterability of Beer
34th European Brewery Convention Congress
2013

More ...

Kerpes,R., Zarnkow, M., Becker, T.
Evaluation of different brewing techniques to decrease gluten content as a basis for gluten-free beers
3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Vienna, Austria
2013

More ...

Föste, M., Elgeti, D., Jekle, M., Becker, T.
Impact of fermented quinoa fractions on dough and baking performance in gluten-free bread
3rd International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages
2013

More ...

Hoche, S., Hussein, M.A., Becker, T.
Nicht-invasive, online Dichtebestimmung mittels ultraschallbasierender Mehrfach-Reflektions-Methode
11. Dresdner Sensor Symposium
2013

More ...

Jekle, M., Hackenberg, S., Becker, T.
Neue Analysenmethoden – Von der Idee zum Projekt II
VDB Erntegespräch
2013

More ...

Föste, M., Elgeti, D., Jekle, M., Becker, T.
Evaluation of structure weakening effects by quinoa bran in gluten-free bread
AACCI Annual Meeting, Albuquerque
2013

More ...

Roth, M., Zarnkow, M., Jekle, M., Becker, T.
Potential und Hintergründe zum Einsatz von Weizenschlempe in Backwaren
64. Tagung für Bäckereitechnologie
2013