A parameterized physics-informed machine learning approach for solving heat and mass transfer equations in the drying process
International Communications in Heat and Mass Transfer
2024
158
A trial solution for imposing boundary conditions of partial differential equations in physics-informed neural networks
Engineering Applications of Artificial Intelligence
2024
127
The influence of water quality on gushing behaviour
Brauwelt International
2024
3
137-140
Identification of colouring substances in barley (Hordeum vulgare L.)
Brauwelt
2024
13
469-472
The influence of water quality on gushing behaviour
Brauwelt
2024
11
392-395
Ein neuartiges Simulationskonzept für die virtuelle Brauerei
Der Weihenstephaner
2024
92. Jahrgang
Makroskopisch strukturierte Verarbeitungsoberflächen zur Reduktion von Teigadhäsion
Der Lebensmittelbrief
2024
35. Jahrgang
44-46
Evaluation of methods for measuring viability of yeast
Brauwelt
2024
7
241-244
Enzymbasierte Reinigungsstrategien für Membranfilter
Brauwelt
2024
2
51-53