Verheyen, C., Jekle, M., Becker, T.Influences on dough developmentBaking+biscuit2012147340-43
Tietze, M., Jekle, M., Becker, T.Getreideanalytik auf dem PrüfstandAgrarzeitung20122518
Beck, M., Hofmann, S., Jekle, M., Becker, T.Gärgutträger-HygieneBrot und Backwaren2012432-35
Jekle, M., Becker, T.Keeping wheat bread loaves freshBacktechnik europe2012354-57
Beck, M., Jekle, M., Becker, T.Proofing carrier hygiene – background and future possibilitiesf2m baking+biscuit international2012156-161
Tippmann, J.Schankanlagentagung in LünenBrauwelt201241-421211-1212
Schirmer, M., Jekle, M., Arendt, E., Becker, T.Less calories with stevia and polydextroseBaking+biscuit2012114-18
Beck, M., Hofmann, S., Jekle, M., Becker, T.Different sterilisation methods for dough proofing carrier hygieneBaking+biscuit2012214-18
Wiesen, Elisabeth;Gastl, Martina;Becker, ThomasIdentification of hazes in beer – Part IIBrauwelt International201230141 - 46
Steiner (Wiesen), Elisabeth;Gastl, Martina;Becker, ThomasDie Identifizierung von Trübungen in Bier (Teil 2). La identificación de turbiedades en la Cerveza - Parte IIBrauwelt Spanisch201219 - 13