User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Steil, F., Neugrodda, C., Gastl, M., Becker, T., Schramm, T.
The influence of water quality on gushing behaviour
Brauwelt International
2024
3
137-140

More ...

Häge, D., Lindemann, B., Krause, B., Reichenbacher, M., Bernhard, M., Schneider, K., Zarnkow, M.
Identification of colouring substances in barley (Hordeum vulgare L.)
Brauwelt
2024
13
469-472

More ...

Steil, F., Neugrodda, C., Gastl, M., Becker, T., Schramm, T.
The influence of water quality on gushing behaviour
Brauwelt
2024
11
392-395

More ...

Striffler, N., Voigt, T., Becker, T.
Ein neuartiges Simulationskonzept für die virtuelle Brauerei
Der Weihenstephaner
2024
92. Jahrgang

More ...

Alpers, T., Panoch, D., Jekle, M., Becker, T,
New insights into crumb formation in model systems: Effects of yeast metabolites and hydration level by means of multiwave rheology
Food Hydrocolloids
2024
155

More ...

Vogt, U., Fattahi, E., Alpers, T., Becker, T.
Makroskopisch strukturierte Verarbeitungsoberflächen zur Reduktion von Teigadhäsion
Der Lebensmittelbrief
2024
35. Jahrgang
44-46

More ...

Eigenfeld, M., Schwaminger, S.P., Wittmann, L., Kerpes, R., Becker, T.
Evaluation of methods for measuring viability of yeast
Brauwelt
2024
7
241-244

More ...

Beugholt, A., Siegl, M., Takacs, R., Meißner, H., Geier, D., Becker, T., Wahl, A., Eschbach, B.
Enzymbasierte Reinigungsstrategien für Membranfilter
Brauwelt
2024
2
51-53