Influences on dough development
Baking+biscuit
2012
147
3
40-43
Getreideanalytik auf dem Prüfstand
Agrarzeitung
2012
25
18
Gärgutträger-Hygiene
Brot und Backwaren
2012
4
32-35
Keeping wheat bread loaves fresh
Backtechnik europe
2012
3
54-57
Proofing carrier hygiene – background and future possibilities
f2m baking+biscuit international
2012
156-161
Schankanlagentagung in Lünen
Brauwelt
2012
41-42
1211-1212
Less calories with stevia and polydextrose
Baking+biscuit
2012
1
14-18
Different sterilisation methods for dough proofing carrier hygiene
Baking+biscuit
2012
2
14-18
Identification of hazes in beer – Part II
Brauwelt International
2012
30
1
41 - 46
Die Identifizierung von Trübungen in Bier (Teil 2). La identificación de turbiedades en la Cerveza - Parte II
Brauwelt Spanisch
2012
1
9 - 13