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Hammes, Walter P.; Vogel, Rudi F.
The genus Lactobacillus
19-54
The genera of lactic acid bacteria
Wood, B. J. B.; Holzapfel, W. H.
Springer Science + Busines Media
1995

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Vogel, Rudi F.
Biotechnology of starter organisms for non-dairy lactic food fermentations
23
Proceedings of the 7th European Congress on Biotchnology
1995

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Niessen, Ludwig; Vogel, Rudi F.
Einsatz der PCR für den Nachweis mykotoxinbildender Schimmelpilze - aufgezeigt am Beispiel von Fusarium graminearum
Landbauforschung Völkenrode
1995
157
70 - 71

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Obst, Michaela; Meding; Elke R.; Vogel, Rudi F.; Hammes, Walter P.
Two genes encoding the β-galactosidase of Lactobacillus sake
Microbiology
1995
141
3059-3066

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Stolz, Peter; Vogel, Rudi F.; Hammes, Walter P.
Utilization of electron acceptors by lactobacilli isolated from sourdough. II. Lactobacillus pontis, L. reuteri, L. amylovorus, and L. fermentum
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
1995
201
402-410

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Stolz, Peter; Böcker, Georg; Hammes, Walter P.; Vogel, Rudi F.
Utilization of electron acceptors by lactobacilli isolated from sourdough. I. Lactobacillus sanfrancisco
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
1995
201
91-96

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Vogel, Rudi F.
Biotechnologie - Nutzungsmöglichkeiten in der Lebensmittelindustrie
Rundschau Fleischhyg. Lebensmittelüberwachung
1995
47
56-58