Hochdruckbehandlung als Prozeßstrategie zur Aufarbeitung von Abfällen der Lebensmittelindustrie
131-137
Berichtsband BayFORREST - 5. Statusseminar
Wilderer, Peter A.; u.a.
München 1997
1997
Monitoring of trichothecene producing Fusarium species in brewing cereals using a group specific Polymerase Chain Reaction
EBC-Kongress
1997
Nachweis von Fusarium graminearum und Fusarium culmorum unter Verwendung einer sektionsspezifischen Polymerase-kettenreaktion
EBC-Kongress
1997
Mikrobiologie von Sauerteig
Mikrobiologie pflanzlicher Lebensmittel
Behrs
1997
Characterization of the bacterial flora of Sudanese sorghum flour and sorghum sourdough
J. Appl. Microbiol.
1997
83
764-770
Quantitative estimation of Fusarium graminearum using a novel solid phase PCR-assay
Developments in Plant Pathology
1997
Developments in Plant Pathology
Inbetriebnahme einer Biogasanlage für Sirup-und Getränkereste der alkoholfreien Getränkeindustrie
Getränkeindustrie
1997
51
684-688
Effect of high hydrostatic pressure on the preservation of beer
Brewnet Forum
1997
1
1-14
Mit Hochdruck neue Qualität erzeugen
Der Weihenstephaner
1997
3
A molecular approach to the detection of potential trichothecene producing fungi
Cereal Res. Comm.
1997
25
3
245-249