Titel:
Quantitative Mapping of Flavor and Pharmacologically Active Compounds in European Licorice Roots (Glycyrrhiza glabra L.) in Response to Growth Conditions and Arbuscular Mycorrhiza Symbiosis
Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Schmid, Christian; Mittermeier-Kleßinger, Verena; Tabea Peters, Verena Christina; Berger, Florian; Kramler, Marlene; Heuberger, Heidi; Rinder, Rudolf; Hofmann, Thomas; Gutjahr, Caroline; Dawid, Corinna
Zeitschriftentitel:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Jahr:
2021
Band / Volume:
69
Jahr / Monat:
2021-11
Heft / Issue:
44
Seitenangaben Beitrag:
13173-13189
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.1c05576
Verlag / Institution:
American Chemical Society (ACS)
E-ISSN:
0021-85611520-5118
Publikationsdatum:
01.11.2021
BibTeX