Charakterisierung intensiver Geruchsstoffe in Kohlenhydrat/Cystein-Modellreaktionen und Klärung von Bildungswegen: ein Beitrag zur Maillard-Reaktion
1995
289
Model Reactions on the Stability of Disulfides in Heated Foods
Journal of Agricultural and Food Chemistry
1995
43
8
2199--2203
Determination of the Chemical Structure of the Intense Roasty, Popcorn-like Odorant 5-Acetyl-2,3-dihydro-1,4-thiazine
Journal of Agricultural and Food Chemistry
1995
43
8
2195--2198
Evaluation of the Key Odorants in a Thermally Treated Solution of Ribose and Cysteine by Aroma Extract Dilution Techniques
Journal of Agricultural and Food Chemistry
1995
43
8
2187--2194
Studies on the Formation and Stability of the Roast-Flavor Compound 2-Acetyl-2-thiazoline
Journal of Agricultural and Food Chemistry
1995
43
11
2946--2950
Identifizierung der geruchsaktivsten Verbindungen in einem erhitzten, röstig-fleischartig riechenden Modellsystem aus Cystein/Ribose über Aromaextraktverdünnungstechniken
Lebensmittelchemie
1995
50
13
Characterization of manganese sandwich complexes by 55Mn NMR spectroscopy
Journal of Organometallic Chemistry
1995
486
1-2
255--258