Objektivierung von Aroma, Geschmack und Textur – Die Basis für die Entwicklung innovativer Lebensmittelprodukte mit hoher sensorischer Qualität
104 - 119
Forschung im Dienste der Lebensmittelqualität – Beiträge zur Gemeinschaftsforschung, Forschungskreis der Ernährungsindustrie
2002
Functional identification of taste receptors: A new human bitter receptor and its cognate ligands
U66 - U66
ACS National Meeting Book of Abstracts
2002
Analytik, Struktur und Aktivität von Maillard-Produkten mit „Kühleffekt“
Lebensmittelchemie
2002
56
S. 88
Einfluss der Kohlenhydratmotivs auf Strukturen, Bildung und antioxidativem Potential nicht-enzymatischer Bräunungsprodukte
Lebensmittelchemie
2002
56
S. 88
Einfluss hoher hydrostatischer Drücke auf die Bildung nicht-enzymatischer Bräunungsprodukte
Lebensmittelchemie
2002
56
S. 87
Aromabildung aus der Maillard-Reaktion unter dem Einfluss von hohen hydrostatischen Drücken
Lebensmittelchemie
2002
56
S. 91
Effects of Different Molecular Weight Fractions Isolated from Malt on the Enzyme Activities of NADPH-Cytochrome c-Reductase and Glutathion-S-transferase in Caco-2 Cells
Proc. Germ. Nutr. Soc.
2002
4
S. 14
Effects of Non-Enzymatic Browning Products of Different Molecular Weights in Japanese Soy Sauce on NADPH-Cytochrome c-Reductase and Glutathione-S-transferase in Caco-2 Cells
Proc. Germ. Nutr. Soc.
2002
4
S. 47
Reinvestigation of the Chemical Structure of Bitter-Tasting Quinizolate and Homoquinizolate and Studies on Their Maillard-Type Formation Pathways Using Suitable 13 C-Labeling Experiments
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2002
50
21
6027--6036
Quantitative Model Studies on the Efficiency of Precursors in the Formation of Cooling-Active 1-Pyrrolidinyl-2-cyclopenten-1-ones and Bitter-Tasting Cyclopenta-[ b ]azepin-8(1 H )-ones
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2002
50
18
5156--5161