- Titel:
Exploring the Relationships Between Bacterial Community, Taste-Enhancing Peptides and Aroma in Thai Fermented Fish (Pla-ra)
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Phuwapraisirisan, Preecha; Phewpan, Apiniharn; Lopetcharat, Kannapon; Dawid, Corinna; Hofmann, Thomas; Keeratipibul, Suwimon
- Zeitschriftentitel:
- Journal of Agricultural and Food Chemistry
- Jahr:
- 2024
- Band / Volume:
- 72
- Jahr / Monat:
- 2024-04
- Heft / Issue:
- 18
- Seitenangaben Beitrag:
- 10558-10569
- Volltext / DOI:
- doi:10.1021/acs.jafc.3c09003
- Verlag / Institution:
- American Chemical Society (ACS)
- E-ISSN:
- 0021-85611520-5118
- Publikationsdatum:
- 26.04.2024
- BibTeX