Benutzer: Gast  Login
Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Jarvis, Andy; Gallo-Franco, Jenny; Portilla, Julian; German, Bruce; Debouck, Daniel; Rajasekharan, Maya; Khoury, Colin; Herforth, Anna; Ahmed, Selena; Tohme, Joe; Arnaud, Elizabeth; Golden, Christopher D.; Dawid, Corinna; de Haan, Stef; DeClerck, Fabrice; Feskens, Edith J. M.; Fogliano, Vincenzo; Fritz, Gayle; Hald, Christoph; Hall, Robert; Hart, Robbie; Henry, Audrey; Huang, Sanwen; Hunter, Danny; Imanbaeva, Bermet; Lowe, Andrew; Turner, Nancy J.; Jia, Gengjie; Johns...     »
Titel:
Periodic Table of Food Initiative for generating biomolecular knowledge of edible biodiversity
Zeitschriftentitel:
Nature Food
Jahr:
2024
Jahr / Monat:
2024-03
Volltext / DOI:
doi:10.1038/s43016-024-00941-y
Verlag / Institution:
Springer Science and Business Media LLC
E-ISSN:
2662-1355
Publikationsdatum:
08.03.2024
 BibTeX