- Titel:
Nudging Italian university students towards healthy and sustainable food choices: An online experiment
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Wongprawmas, Rungsaran; Andreani, Giulia; Franchini, Cinzia; Biasini, Beatrice; Rosi, Alice; Dolgopolova, Irina; Roosen, Jutta; Menozzi, Davide; Gómez, Miguel I.; Scazzina, Francesca; Mora, Cristina; Sogari, Giovanni
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- international
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- Food Quality and Preference
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2023
- Band / Volume:
- 111
- Seitenangaben Beitrag:
- 104971
- Volltext / DOI:
- doi:10.1016/j.foodqual.2023.104971
- Verlag / Institution:
- Elsevier BV
- E-ISSN:
- 0950-3293
- Publikationsdatum:
- 01.10.2023
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- commissioned:
- not commissioned
- Technology:
- Nein
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- SDG:
- ;
- BibTeX