Bezahlbarkeit und Gesundheit im Food System – Soziale Nachhaltigkeit
Themenkonferenz „Food Systems“ Der Weg zu einem nachhaltigen, zukunftsfähigen Ernährungssystem
München, Amerikahaus
2024
Auf dem Weg zu einer nachhaltigen Ernährung
9. KlimaLecture: Klimaschutz und die Zukunft der Ernährung in Europa
online
2023
Internal reference price and bidding behavior: evidence from a second-price Vickrey auction
Second Winter Workshop in Behavioral and Experimental Economics
GAEL -- Grenoble Applied Economics Laboratory, Aussois, France
2019
Effects of nutrients, brand, and flavor type on demand for differentiated chips products in the U.S.
Food and Health Economics Workshop
Toulouse School of Economics, Toulouse, France
2018
ICT und Food Choice: Die Rolle von habitualisiertem Verhalten und dessen Beeinflussung
Food 2030: Ernährung im Zeitalter der Konnektivität. Einführung beim Workshop des BMBF-Cluster Enable. Garching, Germany
2016
Virtual systems for improving self-control among adolescence using nudging and feedback
Roundtable Nachhaltigkeit in der Außer-Haus-Verpflegung
McDonalds Deutschland, München, Germany
2016
Analyzing the Effect of Complexity on Consumer-Decision Strategies
University of Stirling Workshop: Consumer Preferences, Perceptions and Decision-making
2015
Akzeptanz der Nutztierhaltung: Die Sicht der Verbraucher
53 Jahre BAT – Beratertagung: Herausforderungen im Bereich Futter und Fütterung
2015
Life Transitions and Changes in Food Consumption Routines in Older Consumers
Seminar presentation at the Department of Agricultural Economics, University of Kiel, Germany, 20th January
2015