A Means-End Chain Approach to Investigate Motives for the Choice of Bread Made from Heritage Cereals
Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaus e.V.
Göttingen
2023
Erwartungen an staatliche, regionale Bio-Siegel im Kontext von Resilienz und Transformierbarkeit
Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaus e.V.
Göttingen
2023
Transformations- und Resilienzförderndes Potenzial staatlicher Kennzeichnungssysteme für regionale Bio-Lebensmittel aus der Multi-Akteurs-Perspektive
Symposium der Edmund Rehwinkel-Stiftung
Berlin
2023
Combining Q methodology and survey research to investigate consumers’ varying responses to the pandemic
Jahrestagung der „European Marketing Academy“
Odense, Dänemark
2023
Alte Getreidesorten und Brot – Einblicke in die Wahrnehmung von Verbraucher*innen
Wissenschaftstagung Ökologischer Landbau
Frick, Schweiz
2023
What drives consumers’ food choices? Using food values to investigate region-specific differences
Jahrestagung der “Agricultural and Applied Economics Association (AAEA)
online
2022
Personal value orientations trump worldviews: Comparing value concepts in the explanation of risk perception of meat consumption
XVI European Association of Agricultural Economists Conference
Prague, Czech Republic
2021
Explaining pig fattening farms’ antibiotic consumption – a longitudinal study
4. LGL-Kongress Lebensmittelsicherheit und Tiergesundheit
Erlangen, Germany
2022
Heterogeneous preferences and response to sugar tax regimes – The case of breakfast cereals in Germany
7th International Choice Modelling Conference
Reykjavík, Iceland
2022
Acceptance of Innovative Food Products – a Matter of Flexibility?
XVI European Association of Agricultural Economists Conference
Online & Prague, Czech Republic
2021