Benutzer: Gast  Login
Sortieren nach:
und:
Mehr ...

Foerst, P.;Vorhauer, N.;Schuchmann, H.;Tsotsas, E.
Untersuchung der Gefriertrocknungskinetik von Schüttgütern mit Hilfe der Lyomikroskopie
2015

Mehr ...

Foerst, P.;Schmitz-Schug, I.;Meixner, M.
Einsatzmöglichkeiten der Niederfeld-NMR für die Prozess- und Produktanalyse beim Trocknen
2015

Mehr ...

Foerst, P.;Santivarangkna, C.
Advances in starter culture technology: focus on drying processes
249--270
Advances in Fermented Foods and Beverages: Improving Quality, Technologies and Health Benefits
Holzapfel, W.
2015

Mehr ...

Foerst, P.
Applicability of different drying technologies for the drying of sensitive biomaterial
2015

Mehr ...

Vorhauer, N.;Foerst, P.;Schuchmann, H.;Tsotsas, E.
Pore scale investigation of freeze drying
2015

Mehr ...

Mueller, M. G.;Sommer, K.;Foerst, P.
Hot-Melt coating: connecting process parameters with material characteristics
2015

Mehr ...

Mueller, M. G.;Foerst, P.
Hot-Melt-Coating von Pulvern: Anwendungen in der Lebensmittelindustrie
2015

Mehr ...

Sanahuja, S.;Briesen, H.
Characterization of food texture: A multimodal & dynamic approach on bulk mechanics & acoustics
Group Seminar Max Planck Institute for Polymer Research
2015

Mehr ...

Kovacevic, T.;Briesen, H.
Shape characterization of crystal aggregates and rounded particles
Summer School - Crystal Shape Engineering
2015

Mehr ...

Kokkinos, D.;Braun, A.;Briesen, H.
Hydrodynamic damage to microalgae: Comparing different experimental setups
8. Bundesalgenstammtisch
2015