- Titel:
Consumer Acceptance of New Food Technologies: Causes and Roots of Controversies
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Lusk, J.L.; Roosen, J.; Bieberstein, A.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- international
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- Annual Reviews of Resource Economics
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2014
- Band / Volume:
- 6
- Seitenangaben Beitrag:
- 381-405
- Volltext / DOI:
- doi:10.1146/annurev-resource-100913-012735
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Nein
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- BibTeX