- Titel:
Quantification of a diet's value using hedonic analysis: Integrating a health aspect
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Drescher, L.S.; Roosen, J.; Thiele, S.; Mensink, G.B.M.; von Cramon-Taubadel, S.; Loy, J.-P.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- Food Economics
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2008
- Band / Volume:
- 5
- Heft / Issue:
- 3
- Seitenangaben Beitrag:
- 164-177
- Volltext / DOI:
- doi:10.1080/16507540902899508
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Nein
- BibTeX