- Titel:
Exploring Consumers’ Healthiness & Tastiness Associations Towards Sugar-reduced Breakfast Cereals Using an Implicit Association Test
- Dokumenttyp:
- Konferenzbeitrag
- Autor(en):
- Neubig, C.M.; Staudigel, M.; Roosen, J.
- Nicht-TUM Koautoren:
- nein
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Kongress- / Buchtitel:
- Online Conference on Food Reformulation - Regulation and Marketing
- Kongress / Zusatzinformationen:
- Freising, Germany
- Jahr:
- 2021
- Monat:
- Jun
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- commissioned:
- not commissioned
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Technology:
- Nein
- Ethics und Sustainability:
- Nein
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Version 2 (Aktuelle Version) vom
03.02.2022, 13:09:58
von
Octavianus, Edo
Andere Versionen des Dokuments: