- Titel:
How to Motivate Consumers to Eat Aged Lettuce: Effects of Safety and Health Benefit Information
- Dokumenttyp:
- Konferenzbeitrag
- Autor(en):
- Neubig, C.M.; Karg, C.A.; Moser, S.; Roosen, J.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Kongress- / Buchtitel:
- Agricultural & Applied Economics Association Annual Meeting
- Kongress / Zusatzinformationen:
- Austin, USA
- Jahr:
- 2021
- Monat:
- Aug
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- commissioned:
- not commissioned
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Technology:
- Nein
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Version 2 (Aktuelle Version) vom
03.02.2022, 13:08:56
von
Octavianus, Edo
Andere Versionen des Dokuments: