- Titel:
Rising levels of antioxidative phyllobilins in stored agricultural produce and their impact on consumer acceptance
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Karg, C. A.; Neubig, C. M.; Roosen, J.; Moser, S.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- npj Science of Food
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2021
- Band / Volume:
- 5
- Heft / Issue:
- 1
- Volltext / DOI:
- doi:10.1038/s41538-021-00101-7
- Verlag / Institution:
- Springer Science and Business Media LLC
- E-ISSN:
- 2396-8370
- Publikationsdatum:
- 02.08.2021
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- commissioned:
- not commissioned
- Technology:
- Nein
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- Health, Nutrition
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- BibTeX