- Title:
Ein Programmsystem zur Optimierung des Ablaufs der Menüproduktion in der Gemeinschaftsverpflegung. Teil 1: Erläuterung des Programmsystems
- Document type:
- Zeitschriftenaufsatz
- Author(s):
- Karg, Georg; Lehmann, Markus
- Non-TUM Co-author(s):
- nein
- Cooperation:
- -
- Intellectual Contribution:
- Contribution to Practice
- Journal title:
- Hauswirtschaft und Wissenschaft
- Journal listet in FT50 ranking:
- nein
- Year:
- 1985
- Journal issue:
- 33
- Pages contribution:
- 90-98
- Publisher:
- Lipp Verlag
- Publisher address:
- München
- Judgement review:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Nein
- Book review:
- Nein
- Commissioned:
- commissioned by government agency
- Technology:
- Nein
- Interdisciplinarity:
- Ja
- Mission statement:
- Health, Nutrition
- Ethics and Sustainability:
- Ja
- BibTeX