Zarnkow, M., Krottenthaler, M.Water, Drinking water and mineral water, Brewing liquor, Boiler, feed, water, WastewaterMethod collection of the MEBAKHrsg. Anger, H. M. FreisingSelbstverlag of MEBAK2009
Zarnkow, M.Malzbereitung aus kohlenhydratreichen KörnerfrüchtenHandbuch der BrauereipraxisHrsg. Heyse, K.-U. WeinheimBehr´s und Fachverlag Hans Carl2009
Zarnkow, M.Getreide und Pseudegetreidemalze, RohfruchtkapitelTechnologie der WürzebereitungHrsg. Narziss, L. WeinheimWiley-VCH2009
Meussdoerffer, F., Zarnkow, M.Starchy Raw MaterialsHandbook of BrewingHrsg. Esslinger, H. M. WeinheimWiley-VCH2009
Krottenthaler, M., Zarnkow, M.Wort ProductionHandbook of BrewingHrsg. Esslinger, M. WeinheimWILEY-VCH2009
Krottenthaler, M., Glas, K.Brew WaterHandbook of BrewingHrsg. Esslinger, M. WeinheimWILEY-VCH2009
Krottenthaler, M.HopsHandbook of BrewingHrsg. Esslinger, M. WeinheimWILEY-VCH2009
Burberg, F., Gastl, M., Hartmann, K., Keßler, M., Kreisz, S., Krottenthaler, M., Spieleder, E., Zarnkow, M.Die Technologie der WürzebreitungDie BierbrauereiHrsg. Narziss, L. and Back, W. WeinheimWILEY-VCH2009
Burberg, F., Zarnkow, M.Special Production MethodsHandbook of BrewingHrsg. Esslinger, H. M. WeinheimWiley-VCH2009
Zarnkow, M.Alternative Getreide und Pseudegetreidemalze, RohfruchtkapitelTechnologie der Würzebereitung, 18Hrsg. Narziss, L. WeinheimWiley-VCH2009