Benutzer: Gast  Login
Titel:

Rising levels of antioxidative phyllobilins in stored agricultural produce and their impact on consumer acceptance

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Karg, C. A.; Neubig, C. M.; Roosen, J.; Moser, S.
Nicht-TUM Koautoren:
ja
Kooperation:
national
Intellectual Contribution:
Discipline-based Research
Zeitschriftentitel:
npj Science of Food
Journal gelistet in FT50 Ranking:
nein
Jahr:
2021
Band / Volume:
5
Heft / Issue:
1
Volltext / DOI:
doi:10.1038/s41538-021-00101-7
Verlag / Institution:
Springer Science and Business Media LLC
E-ISSN:
2396-8370
Publikationsdatum:
02.08.2021
Urteilsbesprechung:
0
Key publication:
Nein
Peer reviewed:
Ja
commissioned:
not commissioned
Technology:
Nein
Interdisziplinarität:
Ja
Leitbild:
Health, Nutrition
Ethics und Sustainability:
Ja
 BibTeX