mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
Login
de
en
mediaTUM Content
University Bibliography
Electronic Examination Papers
Open Access Publikationen
Research Data
TUM.University Press
Collections
Projects
Institutions
Research Centers
TUM Board of Management
Functional Units
Partnerschaftliche Einrichtungen
Schools
TUM School of Computation, Information and Technology
(45413)
TUM School of Engineering and Design
Center of Life and Food Sciences Weihenstephan
Examination Papers
(3182)
Departments
Life Science Engineering
(8430)
Chair of Agricultural Systems Engineering (Prof. Bernhardt)
(2560)
Chair of General Food Technology (N.N.)
(101)
Chair of Analytical Food Chemistry (Prof. Rychlik)
(609)
Chair of Brewing Technology (Prof. Becker)
(3532)
Lehrstuhl für Digital Agriculture (Prof. Asseng)
(81)
Chair of Wood Science (Prof. Benz komm.)
(135)
Chair of Food and Bioprocess Engineering (N.N.)
(423)
Publikationen-ab-2011
(274)
Publikationen-vor-2011
(112)
Forschungprojekte
(37)
Chair of Process Systems Engineering (Prof. Briesen)
(638)
Professorship Fluiddynamik komplexer Biosysteme (N.N.)
(2)
Professur für Agrarmechatronik (Prof. Oksanen)
(23)
Assistant Professorship Biothermodynamics (Prof. Minceva)
(181)
Assistant Professorship of Cellular Agriculture (Prof. Henkel)
(4)
Associate Professorship of Food Process Engineering (Prof. Först)
(45)
Professur für Funktionsmaterialien für Lebensmittelverpackungen (Prof. Schrettl)
(3)
Professur für Pilz-Biotechnologie in der Holzwissenschaft (Prof. Benz)
(54)
Associate Professorship of Plant Proteins and Nutrition (Prof. Weisz)
Professur für Precision Agriculture (Prof. Yu)
(40)
Life Science Systems
(8887)
Molecular Life Sciences
(7121)
Güter
Zentren
(288)
Animal Research Center (ARC)
(30)
TUM Forschungslaboratorium Holz (Benz komm. / Van de Kuilen)
(118)
Ehemalige Einrichtungen
(2853)
TUM School of Management
TUM School of Medicine and Health
TUM School of Natural Sciences
(14628)
TUM School of Social Sciences and Technology
(9021)
TUM Campus Straubing für Biotechnologie und Nachhaltigkeit
Service Facilities
TUM Institute for LifeLong Learning
Central Administration
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Schools
TUM School of Life Sciences
Departments
Life Science Engineering
Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik (N.N.)
Back
Back to start of result list
Permanent link for displayed object
Document type:
Zeitschriftenaufsatz
Author(s):
Ozcelik, M.; Ambros, S.; Morais, S. FreitasI.; Kulozik, U.
Title:
Storage stability of dried raspberry foam as a snack product: Effect of foam structure and microwave-assisted freeze drying on the stability of plant bioactives and ascorbic acid
Keywords:
Anthocyanin; Ascorbic acid; Color; Maltodextrin; Plant protein; Sorption isotherm
Journal title:
Journal of Food Engineering
Year:
2020
Journal issue:
270
Pages contribution:
109779
Fulltext / DOI:
doi:10.1016/j.jfoodeng.2019.109779
BibTeX
Occurrences:
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Schools
TUM School of Life Sciences
Departments
Life Science Engineering
Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik (N.N.)
Publikationen-ab-2011
2020
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2020
Fakultäten
Wissenschaftszentrum Weihenstephan
Lehrstuhl für Lebensmittelverfahrenstechnik und Molekulartechnik (Prof. Kulozik)
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2020
Zentrale Einrichtungen
ZIEL - Institute for Food & Health
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Forschungszentren
ZIEL - Institute for Food & Health
Ehemalige Mitglieder
Prof. Kulozik (Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik)
Publikationen-ab-2011
2020