Benutzer: Gast  Login
Titel:

Nitrate and nitrite in the diet: How to assess their benefit and risk for human health

Autor(en):
Habermeyer, Michael; Roth, Angelika; Guth, Sabine; Diel, Patrick; Engel, Karl-Heinz; Epe, Bernd; Fürst, Peter; Heinz, Volker; Humpf, Hans-Ulrich; Joost, Hans-Georg; Knorr, Dietrich; de Kok, Theo; Kulling, Sabine; Lampen, Alfonso; Marko, Doris; Rechkemmer, Gerhard; Rietjens, Ivonne; Stadler, Richard H.; Vieths, Stefan; Vogel, Rudi; Steinberg, Pablo; Eisenbrand, Gerhard
Zeitschriftentitel:
Molecular Nutrition & Food Research
Jahr:
2014
Band / Volume:
59
Heft / Issue:
1
Seitenangaben Beitrag:
106-128
Volltext / DOI:
doi:10.1002/mnfr.201400286
Verlag / Institution:
Wiley-Blackwell
E-ISSN:
1613-4125
Publikationsdatum:
14.10.2014
 BibTeX