- Titel:
Nitrate and nitrite in the diet: How to assess their benefit and risk for human health
- Autor(en):
- Habermeyer, Michael; Roth, Angelika; Guth, Sabine; Diel, Patrick; Engel, Karl-Heinz; Epe, Bernd; Fürst, Peter; Heinz, Volker; Humpf, Hans-Ulrich; Joost, Hans-Georg; Knorr, Dietrich; de Kok, Theo; Kulling, Sabine; Lampen, Alfonso; Marko, Doris; Rechkemmer, Gerhard; Rietjens, Ivonne; Stadler, Richard H.; Vieths, Stefan; Vogel, Rudi; Steinberg, Pablo; Eisenbrand, Gerhard
- Zeitschriftentitel:
- Molecular Nutrition & Food Research
- Jahr:
- 2014
- Band / Volume:
- 59
- Heft / Issue:
- 1
- Seitenangaben Beitrag:
- 106-128
- Volltext / DOI:
- doi:10.1002/mnfr.201400286
- Verlag / Institution:
- Wiley-Blackwell
- E-ISSN:
- 1613-4125
- Publikationsdatum:
- 14.10.2014
- BibTeX