Benutzer: Gast  Login
Titel:

Exploring the association of dairy product intake with the fatty acids C15:0 and C17:0 measured from dried blood spots in a multipopulation cohort: Findings from the Food4Me study

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Albani, Viviana; Celis-Morales, Carlos; Marsaux, Cyril F. M.; Forster, Hannah; O'Donovan, Clare B.; Woolhead, Clara; Macready, Anna L.; Fallaize, Rosalind; Navas-Carretero, Santiago; San-Cristobal, Rodrigo; Kolossa, Silvia; Mavrogianni, Christina; Lambrinou, Christina P.; Moschonis, George; Godlewska, Magdalena; Surwiłło, Agnieszka; Gundersen, Thomas E.; Kaland, Siv E.; Manios, Yannis; Traczyk, Iwona; Drevon, Christian A.; Gibney, Eileen R.; Walsh, Marianne C.; Martinez, J. Alfredo; Saris, Wim H...     »
FP7 Projekt ID:
265494
Zeitschriftentitel:
Molecular Nutrition & Food Research
Jahr:
2016
Band / Volume:
60
Heft / Issue:
4
Seitenangaben Beitrag:
834-845
Volltext / DOI:
doi:10.1002/mnfr.201500483
Verlag / Institution:
Wiley-Blackwell
E-ISSN:
1613-4125
Publikationsdatum:
28.01.2016
 BibTeX