Benutzer: Gast  Login
Titel:

Narrowing uncertainties in the effects of elevated CO2 on crops

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Toreti, Andrea; Deryng, Delphine; Tubiello, Francesco N.; Müller, Christoph; Kimball, Bruce A.; Moser, Gerald; Boote, Kenneth; Asseng, Senthold; Pugh, Thomas A. M.; Vanuytrecht, Eline; Pleijel, Håkan; Webber, Heidi; Durand, Jean-Louis; Dentener, Frank; Ceglar, Andrej; Wang, Xuhui; Badeck, Franz; Lecerf, Remi; Wall, Gerard W.; van den Berg, Maurits; Hoegy, Petra; Lopez-Lozano, Raul; Zampieri, Matteo; Galmarini, Stefano; O’Leary, Garry J.; Manderscheid, Remy; Mencos Contreras, Erik; Rosenzweig, Cy...     »
Stichworte:
Crop; CO2
Zeitschriftentitel:
Nature Food
Jahr:
2020
Band / Volume:
1
Heft / Issue:
12
Seitenangaben Beitrag:
775-782
Volltext / DOI:
doi:10.1038/s43016-020-00195-4
Verlag / Institution:
Springer Science and Business Media LLC
E-ISSN:
2662-1355
Publikationsdatum:
01.12.2020
 BibTeX