Benutzer: Gast  Login
Titel:

Nudging Italian university students towards healthy and sustainable food choices: An online experiment

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Wongprawmas, Rungsaran; Andreani, Giulia; Franchini, Cinzia; Biasini, Beatrice; Rosi, Alice; Dolgopolova, Irina; Roosen, Jutta; Menozzi, Davide; Gómez, Miguel I.; Scazzina, Francesca; Mora, Cristina; Sogari, Giovanni
Nicht-TUM Koautoren:
ja
Kooperation:
international
Intellectual Contribution:
Discipline-based Research
Zeitschriftentitel:
Food Quality and Preference
Journal gelistet in FT50 Ranking:
nein
Jahr:
2023
Band / Volume:
111
Seitenangaben Beitrag:
104971
Volltext / DOI:
doi:10.1016/j.foodqual.2023.104971
Verlag / Institution:
Elsevier BV
E-ISSN:
0950-3293
Publikationsdatum:
01.10.2023
Urteilsbesprechung:
0
Key publication:
Nein
Peer reviewed:
Ja
commissioned:
not commissioned
Technology:
Nein
Interdisziplinarität:
Ja
Leitbild:
;
Ethics und Sustainability:
Ja
SDG:
;
 BibTeX