Benutzer: Gast  Login
Sortieren nach:
und:
Mehr ...

Brodie, Samuel;
SAE Truck and Bus Council: Beyond the Physical High Speed Communication Pipelines for Tractors, Trailers, and Implements
SAE COMVEC Technology Connection
SAE
2024

Mehr ...

Schnieder, C.
Optimierung einer SPME-GC-MS-Methode zur Charakterisierung und Quantifizierung von flüchtigen Aromakomponenten in Spirituosen und holzfassgelagerten Bränden
Diplomarbeit
2024

Mehr ...

Han, Jichong;Luo, Yuchuan;Zhang, Zhao;Xu, Jialu;Chen, Yi;Asseng, Senthold;Jägermeyr, Jonas;Müller, Christoph;Olesen, Jørgen E;Rötter, Reimund;Tao, Fulu
Planting area and production decreased for winter-triticeae crops but increased for rapeseed in Ukraine with climatic impacts dominating
Geography and Sustainability
2024

Mehr ...

Beugholt A, Siegl, M., Takacs, R., Meißner, H., Geier, D., Becker, T., Wahl, A., Eschbach B.
Enzyme-based cleaning strategies for membrane filters
Brauwelt International
2024
42
226-228

Mehr ...

Eigenfeld, M., Schwaminger, S. P., Kerpes, R., Becker, T.
Ageing-dependent grading of Saccharomyces with millifluidic systems
Brauwelt
2024
17
622-625

Mehr ...

Beugholt, A., Geier, D. U., Becker, T.
The role of yeast propagation aeration for subsequent primary fermentation with respect to performance and aroma development
International Journal of Food Science & Technology
2024

Mehr ...

Gruber, Sebastian;Greiner, Joshua;Eppink, Alexander;Thomik, Maximilian;Coppens, Frederik;Vorhauer-Huget, Nicole;Tsotsas, Evangelos;Foerst, Petra
Pore shape matters - In-situ investigation of freeze-drying kinetics by 4D XCT methods
Food research international (Ottawa, Ont.)
2024
193
Jul
114837

Mehr ...

Hinz, A.
Simulationsgestützte 3D-Visualisierung für die virtuelle Inbetriebnahme lebensmittelverfahrenstechnischer Anlagen
Masterarbeit
2024

Mehr ...

de Oliveira, Monique Pires Gravina;Zorzeto-Cesar, Thais Queiroz;Nóia Júnior, Rogério de Souza;Wallach, Daniel;Asseng, Senthold;Rodrigues, Luiz Henrique Antunes
Uncertainty in greenhouse tomato growth models
Computers and Electronics in Agriculture
2024
225
109324

Mehr ...

Korbmacher, A., Kerpes, R., Becker, T.
Lignin – Ein neues Stabilisierungsmittel für die Getränketechnologie?
Der Lebensmittelbrief, Lebensmittelinformationsdienst
2022
33. Jahrgang
44-46