Lignin – Ein neues Stabilisierungsmittel für die Getränketechnologie?
Der Lebensmittelbrief, Lebensmittelinformationsdienst
2022
33. Jahrgang
44-46
Green and reusable Ag/AgCl-TiO2 nanocomposites for visible light-triggered dye degradation
Advanced Powder Technology
2022
Biodegradation of Alprazolam in Pharmaceutical Wastewater Using Mesoporous Nanoparticles-Adhered Pseudomonas stutzeri
Molecules
2022
Edible Polymers and Secondary Bioactive Compounds for Food Packaging Applications: Antimicrobial, Mechanical, and Gas Barrier Properties
Polymers
2022
Cloning of the wheat alpha-amylase/subtilisin inhibitor to identify mechanisms of enzymatic active plant-based fractions in food
19th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop
2022
Detektion des Abreinigungsverhaltens cerealer Matrizen bei der CIP-Reinigung
73. Tagung für Bäckerei-Technologie Arbeitsgemeinschaft Getreideforschung e.V.
2022
Künstliche Intelligenz in der Entwicklung von Öfen
f2m - Automatisierung - Forschung und Technologie
2022
114-121
Schwärzepilzbefall von Braugetreide – ein bisher unterschätztes Risiko?
Brauwelt
2022
162
49
1292-1295
Quality reduction of beer stored in transfer tubes of a dispensing system – an investigation with sensory and GC/MS analyses
BrewingScience
2022
76
11-18