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Original title:
Anatomy and Phenomenology of Flavor and CP Violation in Supersymmetric Theories
Translated title:
Anatomie und Phänomenologie von Flavor und CP Verletzung in supersymmetrischen Theorien
Author:
Altmannshofer, Wolfgang
Year:
2010
Document type:
Dissertation
Faculty/School:
Fakultät für Physik
Advisor:
Buras, Andrzej Jerzy (Prof. Dr.)
Referee:
Buras, Andrzej Jerzy (Prof. Dr.); Hollik, Wolfgang F. L. (Prof. Dr.)
Language:
en
Subject group:
PHY Physik
Controlled terms:
Standardmodell Elementarteilchenphysik; Erweiterung; Supersymmetrie; CP-Parität; Flavourmischung
TUM classification:
PHY 412d; PHY 411d
Abstract:
We present a systematic analysis of flavor and CP violating low energy processes in the framework of the MSSM, the minimal supersymmetric extension of the Standard Model. We discuss in detail the rich flavor structure of the MSSM and the implied SUSY contributions to Flavor Changing Neutral Current and CP violating observables. We outline possibilities to control dangerously large SUSY effects in well measured observables and analyse the implied predictions for those processes that are not measu...     »
Translated abstract:
Wir präsentieren eine systematische Untersuchung von Flavor und CP verletzenden Niederenergieprozessen im MSSM, der minimalen supersymmetrischen Erweiterung des Standard Modells. Wir diskutieren im Detail die Flavorstruktur des MSSM und die resultierenden Beiträge zu Flavor Changing Neutral Current und CP verletzenden Observablen. Wir skizzieren Möglichkeiten SUSY Effekte in genau gemessenen Observablen zu kontrollieren und untersuchen die daraus folgenden Vorhersagen für Prozesse, die noch nich...     »
WWW:
https://mediatum.ub.tum.de/?id=982236
Date of submission:
08.07.2010
Oral examination:
22.07.2010
Pages:
151
Urn (citeable URL):
https://nbn-resolving.de/urn/resolver.pl?urn:nbn:de:bvb:91-diss-20100722-982236-1-9
Last change:
06.12.2013
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