Benutzer: Gast  Login
Weniger Felder
Einfache Suche
Sortieren nach:
und:
Mehr ...

Kontrolle des Läutervorgangs: Dr. Johannes Tippmann und Bachelorstudent Johannes Thalmeier (re.) am Läuterbottich, wo die Bierwürze aus der Maische gewonnen wird
2015

Mehr ...

Drews O, Reil G, Parlar H, Görg A
Setting up standards and a reference map for the alkaline proteome of the Gram-positive bacterium Lactococcus lactis
Proteomics
2004
4
1293–1304

Mehr ...

Arevalo-Ferro C, Hentzer M, Reil G, Görg A, Kjelleberg S, Glvskov M, Riedel K, Eberl L
Identification of quorum-sensing regulated proteins in the opportunistic pathogen Pseudomonas aeruginosa by proteomics
Environmental Microbiology
2003
8
1350-1369

Mehr ...

Calvas, B.; Knoke, T.; Castro, L. M.; Hildebrandt, P.; Weber, M.; Stimm, B.; Mosandl, R.; Günter, S.; Aguirre, N.
Sustainable Agriculture and Conservation Payments Are Key Factors in Mitigating Tropical Forest Loss.
235-244
Ecological Studies 221
Bendix, J.; Beck, E.; Bräuning, A.; Makeschin, F.; Mosandl, R.; Scheu, S.; Wilcke, W.
Springer Verlag
2013