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Titel:
Daily consumption of a dark-roast coffee for eight weeks improved plasma oxidized LDL and alpha-tocopherol status: A randomized, controlled human intervention study
Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Hochkogler, Christina M.; Schweiger, Kerstin; Rust, Petra; Pignitter, Marc; Rathmayr, Johanna; Bayer, Sebastian; Chmelirsch, Christina; Hüller, Leonie; Marko, Doris; Lang, Roman; Hofmann, Thomas; Kurz, Andrea Christina; Bytof, Gerhard; Lantz, Ingo; Schipp, Dorothea; Somoza, Veronika
Zeitschriftentitel:
Journal of Functional Foods
Jahr:
2019
Band / Volume:
56
Jahr / Monat:
2019-05
Seitenangaben Beitrag:
40-48
Volltext / DOI:
doi:10.1016/j.jff.2019.02.009
Verlag / Institution:
Elsevier BV
E-ISSN:
1756-4646
Publikationsdatum:
01.05.2019
BibTeX
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Schools
TUM School of Life Sciences
Departments
Molecular Life Sciences
Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik (Dr. Dawid komm.)
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2019
Fakultäten
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Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik (Prof. Hofmann)