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Titel:
Bioavailability and biological effects of 2-O-β-D-glucopyranosyl-carboxyatractyligenin from green coffee in Caenorhabditis elegans
Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Spanier, Britta; Lang, Roman; Weber, Daniela; Lechner, Anica; Thoma, Tizia; Rothner, Marion; Petzold, Katrin; Lang, Tatjana; Beusch, Anja; Bösl, Markus; Schlagbauer, Verena; Daniel, Hannelore; Hofmann, Thomas
Zeitschriftentitel:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Jahr:
2019
Jahr / Monat:
2019-04
Heft / Issue:
67 (17)
Seitenangaben Beitrag:
4774-4781
Volltext / DOI:
doi:10.1021/acs.jafc.8b06785
Verlag / Institution:
American Chemical Society (ACS)
E-ISSN:
0021-85611520-5118
Publikationsdatum:
09.04.2019
BibTeX
Vorkommen:
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Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik (Dr. Dawid komm.)
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