Benutzer: Gast  Login
Titel:

The Color Red Supports Avoidance Reactions to Unhealthy Food

Dokumenttyp:
Zeitschriftenaufsatz
Autor(en):
Rohr, Michaela; Kamm, Friederike; Koenigstorfer, Joerg; Groeppel-Klein, Andrea; Wentura, Dirk
Nicht-TUM Koautoren:
ja
Kooperation:
national
Intellectual Contribution:
Contribution to Practice
Zeitschriftentitel:
Experimental Psychology
Journal gelistet in FT50 Ranking:
nein
Jahr:
2015
Band / Volume:
62
Heft / Issue:
5
Seitenangaben Beitrag:
335-345
Volltext / DOI:
doi:10.1027/1618-3169/a000299
Verlag / Institution:
Hogrefe Publishing Group
E-ISSN:
1618-31692190-5142
Publikationsdatum:
01.11.2015
Urteilsbesprechung:
0
Key publication:
Nein
Peer reviewed:
Ja
International:
Ja
Book review:
Nein
commissioned:
not commissioned
Professional Journal:
Ja
Interdisziplinarität:
Nein
Leitbild:
Health, Nutrition
Ethics und Sustainability:
Nein
 BibTeX