Benutzer: Gast  Login
Titel:

Modelling Consumer Preferences for Novel Foods: Random Utility and Reference Point Effects Approaches

Dokumenttyp:
Buchbeitrag
Autor(en):
Dolgopolova, I.; Teuber, R.; Bruschi, V.; Weber, GW.; Danilenko, N.; Galitskiy, E.
Nicht-TUM Koautoren:
ja
Kooperation:
international
Herausgeber:
Pinto, A.; Zilberman, D.
Buchtitel:
Modelling, Dynamics, Optimization and Bioeconomics II. DGS 2014
Intellectual Contribution:
Discipline-based Research
Verlag / Institution:
Springer
Jahr:
2017
Seiten/Umfang:
165-182
Serientitel:
Springer Proceedings in Mathematics & Statistics
Serienbandnummer:
195
Hinweise:
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-55236-1_10
Key publication:
Nein
Peer reviewed:
ja
International:
Ja
Book review:
Nein
commissioned:
not commissioned
Kategorie:
research
Interdisziplinarität:
Ja
Leitbild:
;
Ethics und Sustainability:
Ja
 BibTeX