- Titel:
Modelling Consumer Preferences for Novel Foods: Random Utility and Reference Point Effects Approaches
- Dokumenttyp:
- Buchbeitrag
- Autor(en):
- Dolgopolova, I.; Teuber, R.; Bruschi, V.; Weber, GW.; Danilenko, N.; Galitskiy, E.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- international
- Herausgeber:
- Pinto, A.; Zilberman, D.
- Buchtitel:
- Modelling, Dynamics, Optimization and Bioeconomics II. DGS 2014
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Verlag / Institution:
- Springer
- Jahr:
- 2017
- Seiten/Umfang:
- 165-182
- Serientitel:
- Springer Proceedings in Mathematics & Statistics
- Serienbandnummer:
- 195
- Hinweise:
- https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-55236-1_10
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Kategorie:
- research
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- BibTeX