- Titel:
Inspiring healthy Food Choices in a Virtual Reality Supermarket by adding a tangible Dimension in the Form of an Augmented Virtuality Smartphone
- Dokumenttyp:
- Konferenzbeitrag
- Autor(en):
- Eichhorn, Christian; Lurz, Martin; Plecher, David A.; Weber, Sandro; Wintergerst, Monika; Kaiser, Birgit; Holzmann, Sophie L.; Holzapfel, Christina; Hauner, Hans; Gedrich, Kurt; Groh, Georg; Bohm, Markus; Krcmar, Helmut; Klinker, Gudrun
- Nicht-TUM Koautoren:
- nein
- Kooperation:
- -
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Kongress- / Buchtitel:
- 2021 IEEE Conference on Virtual Reality and 3D User Interfaces Abstracts and Workshops (VRW)
- Kongress / Zusatzinformationen:
- Lisbon, Portugal
- Verlag / Institution:
- IEEE
- Publikationsdatum:
- 01.03.2021
- Jahr:
- 2021
- Monat:
- Mar
- Print-ISBN:
- 9781665440578
- Volltext / DOI:
- doi:10.1109/vrw52623.2021.00156
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- commissioned:
- commissioned by government agency
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Technology:
- Ja
- Ethics und Sustainability:
- Nein
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Aktuelle Version vom
21.09.2022, 15:22:38
von
Octavianus, Edo
Andere Versionen des Dokuments: