mediaTUM
Universitätsbibliothek
Technische Universität München
User: Guest
Login
de
en
mediaTUM Content
University Bibliography
2024
(4727)
2023
(7917)
2022
(8724)
2021
(8936)
Fakultäten
(8193)
Integrated Research Centers
(423)
Zentrale Einrichtungen
(320)
Carl von Linde-Akademie (ehem.)
Center for Functional Protein Assemblies (CPA)
Forschungs-Neutronenquelle Heinz Maier-Leibnitz (FRM II)
(4)
Forschungszentrum Weihenstephan für Brau- und Lebensmittelqualität
Forschungszentrum für Weiße Biotechnologie (i.Gr.)
Hochschulreferat 2 - Corporate Communications Center
ProLehre Medien und Didaktik
Radiochemie München (RCM)
TUM Center for Study and Teaching (TUM CST)
TUM Institute for Ethics in Artificial Intelligence
TUM Science & Study Center Raitenhaslach
TUM Zentrum für QuantumEngineering
(5)
Universitätsbibliothek
World Agricultural Systems Center - Hans Eisenmann-Forum
ZIEL - Institute for Food & Health
(123)
Zentralinstitut für Geschichte der Technik
Zentralinstitut für Katalyseforschung (CRC)
(175)
Zentralinstitut für Physikalische Grundlagen d. Halbleiterelektronik - Walter Schottky Institut (WSI)
(11)
Zentralinstitut für translationale Krebsforschung (TranslaTUM)
(2)
2020
(8200)
2019
(8870)
2018
(8669)
2017
(8687)
2016
(8835)
2015
(8224)
2014
(7150)
2013
(6756)
2012
(5775)
2011
(5563)
2010
(5427)
2009
(4595)
2008
(4109)
1989 - 2007
Electronic Examination Papers
Open Access Publikationen
Research Data
TUM.University Press
Collections
Projects
Institutions
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2021
Zentrale Einrichtungen
ZIEL - Institute for Food & Health
Back
Back to start of result list
Permanent link for displayed object
Title:
Pea protein microparticulation using extrusion cooking: Influence of extrusion parameters and drying on microparticle characteristics and sensory by application in a model milk dessert
Document type:
Zeitschriftenaufsatz
Author(s):
Tanger, Caren; Schmidt, Florian; Utz, Florian; Kreissl, Johanna; Dawid, Corinna; Kulozik, Ulrich
Journal title:
Innovative Food Science & Emerging Technologies
Year:
2021
Journal volume:
74
Pages contribution:
102851
Fulltext / DOI:
doi:10.1016/j.ifset.2021.102851
Publisher:
Elsevier BV
E-ISSN:
1466-8564
Date of publication:
01.12.2021
BibTeX
Occurrences:
mediaTUM Gesamtbestand
Hochschulbibliographie
2021
Zentrale Einrichtungen
ZIEL - Institute for Food & Health
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Forschungszentren
ZIEL - Institute for Food & Health
Ehemalige Mitglieder
Prof. Kulozik (Lehrstuhl für Lebensmittel- und Bio-Prozesstechnik)
Publikationen-ab-2011
mediaTUM Gesamtbestand
Einrichtungen
Forschungszentren
ZIEL - Institute for Food & Health
TUM Mitglieder
Prof. Dawid