- Titel:
Which criteria do consumers use to evaluate the safety of food?
- Dokumenttyp:
- Konferenzbeitrag
- Autor(en):
- Haßauer, C.; Roosen,J.
- Nicht-TUM Koautoren:
- nein
- Kooperation:
- -
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Kongress- / Buchtitel:
- 2019 Agricultural & Applied Economics Association Annual Meeting, July 21 – 23,
- Kongress / Zusatzinformationen:
- Atlanta, Georgia, USA
- Jahr:
- 2019
- Monat:
- Jul
- Volltext / DOI:
- doi:10.22004/ag.econ.290944
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Technology:
- Nein
- Ethics und Sustainability:
- Ja
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Version 2 (Aktuelle Version) vom
01.03.2022, 08:15:36
von
Octavianus, Edo
Andere Versionen des Dokuments: