- Titel:
Explaining Attention and Choice for Origin Labeled Cheese by Means of Consumer Ethnocentrism
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Van Loo, E. J.; Grebitus, C.; Roosen, J.
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- international
- Intellectual Contribution:
- Discipline-based Research
- Zeitschriftentitel:
- Food Quality and Preference
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2019
- Heft / Issue:
- 78
- Volltext / DOI:
- doi:10.1016/j.foodqual.2019.05.016
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Nein
- Technology:
- Nein
- Interdisziplinarität:
- Ja
- Leitbild:
- ;
- Ethics und Sustainability:
- Nein
- BibTeX
Versionen
Angezeigte Version:
Version 2 (Aktuelle Version) vom
01.03.2022, 08:13:11
von
Octavianus, Edo
Andere Versionen des Dokuments: