- Titel:
The Color Red Supports Avoidance Reactions to Unhealthy Food
- Dokumenttyp:
- Zeitschriftenaufsatz
- Autor(en):
- Rohr, Michaela; Kamm, Friederike; Koenigstorfer, Joerg; Groeppel-Klein, Andrea; Wentura, Dirk
- Nicht-TUM Koautoren:
- ja
- Kooperation:
- national
- Intellectual Contribution:
- Contribution to Practice
- Zeitschriftentitel:
- Experimental Psychology
- Journal gelistet in FT50 Ranking:
- nein
- Jahr:
- 2015
- Band / Volume:
- 62
- Heft / Issue:
- 5
- Seitenangaben Beitrag:
- 335-345
- Volltext / DOI:
- doi:10.1027/1618-3169/a000299
- Verlag / Institution:
- Hogrefe Publishing Group
- E-ISSN:
- 1618-31692190-5142
- Publikationsdatum:
- 01.11.2015
- Urteilsbesprechung:
- 0
- Key publication:
- Nein
- Peer reviewed:
- Ja
- International:
- Ja
- Book review:
- Nein
- commissioned:
- not commissioned
- Professional Journal:
- Ja
- Interdisziplinarität:
- Nein
- Leitbild:
- Health, Nutrition
- Ethics und Sustainability:
- Nein
- BibTeX