Benutzer: Gast  Login
Mehr Felder
Einfache Suche
Dokumenttyp:
Journal Article; Review; Review
Autor(en):
Bindslev-Jensen, C; Ballmer-Weber, BK; Bengtsson, U; Blanco, C; Ebner, C; Hourihane, J; Knulst, AC; Moneret-Vautrin, DA; Nekam, K; Niggemann, B; Osterballe, M; Ortolani, C; Ring, J; Schnopp, C; Werfel, T
Titel:
Standardization of food challenges in patients with immediate reactions to foods--position paper from the European Academy of Allergology and Clinical Immunology.
Zeitschriftentitel:
Allergy
Jahr:
2004
Band / Volume:
59
Heft / Issue:
7
Seitenangaben Beitrag:
690-7
Sprache:
eng
Volltext / DOI:
doi:10.1111/j.1398-9995.2004.00466.x
PubMed:
http://view.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15180754
Print-ISSN:
0105-4538
TUM Einrichtung:
Klinik und Poliklinik für Dermatologie und Allergologie
 BibTeX